Visie

Relaties met rendement

Visie

Wij bouwen duurzame relaties en richten ons op gezond rendement met heldere plannen en besluitvaardige acties. Altijd korte lijnen en persoonlijk contact.

Ondernemen is het vermogen om kansen te verzilveren. Het is een professie, maar ook een spel door de voortdurende afweging van kansen en risico’s. Het hoort bij de business en wij weten hoe het voelt. Vivesta heeft een ruime vastgoedportefeuille en participeert met risicodragend vermogen in verschillende ondernemingen.

Voor kopende en verkopende partijen zijn wij een betrouwbare partner met oog voor de lange termijn. Voor vastgoedeigenaren zijn wij een betrokken partner, die zich sterk maakt voor goede exploitatie. Zowel met huurders als met eigenaren hanteren wij korte lijnen en persoonlijk contact. Vanuit welke discipline we ook zakendoen met u, Vivesta staat voor u klaar.

Gezond rendement begint met de aankoop van het juiste pand, op het juiste moment tegen de juiste voorwaarden. Met deze kennis heeft Vivesta de afgelopen jaren een ruime portefeuille met vastgoed, waarbij het accent ligt op woningen en commercieel vastgoed, vergaard.

Maak een afspraak

Durf & daadkracht

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/dml2ZXN0YS1ncm9lcC1ubA%3D%3D/5b2677e586a1a/vivesta2_1_20180617_170157.jpg
Vastgoed & beleggingen

Gezond rendement begint met de aankoop van het juiste pand, op het juiste moment tegen de juiste voorwaarden. Vivesta helpt beleggers, investeerders en eigenaren bij het vinden van vastgoed dat past binnen de portefeuille. Daarbij kunt u het volledige traject aan ons uitbesteden, van marktverkenning tot en met contractvorming. Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben wij  investeringsobjecten op de radar die nog niet op de markt zijn. 

Na de exploitatie maakt de verkoop het verschil. Vivesta helpt u bij het vinden van kopers of investeerders. Vivesta heeft een eigen portefeuille met vastgoed, waarbij het accent ligt op woningen en commercieel vastgoed. Als u uw pand wilt verkopen, kunnen wij dit toevoegen aan onze eigen portefeuille óf plaatsen bij investeerders.

Maak een afspraak

Vivesta kent uw afwegingen, belangen en gezichtspunten als geen ander.
Beheer & advies

Als belegger, investeerder, ontwikkelaar of organisatie heeft u een bijzondere uitdaging: van veelbelovend vastgoed een rendabele investering maken. Daarbij heeft u specifieke expertise nodig. Expertise met betrekking tot het aan- of verkopen en beheren van vastgoed. Maak daarom kennis met Vivesta. Het is onze specialisme om opdrachtgevers in het vastgoed breed te ondersteunen. Van diensten en werkzaamheden om u te ontlasten tot advies en begeleiding bij complexe transacties.

Projectontwikkeling

Het realiseren van comfortabele woon- of werkomgevingen, dat is onze missie. Op eigen risico en in opdracht van grondeigenaren ontwikkelen wij woningen en appartementen, kantoorgebouwen, bedrijfspanden en ander commercieel onroerend goed.  Vaak binnenstedelijk, maar ook uitbreidingslocaties. Een nauwe samenwerking met alle betrokken partijen is daarbij een cruciaal onderdeel van onze aanpak.Van opdrachtgevers en gemeentelijke overheden tot investeerders en bouwbedrijven. Zo maakt Vivesta van veelbelovende ontwikkelplannen geslaagde projecten.

Kom in contact

Onze visie in de praktijk

Projecten

Nieuw gezondheidscentrum te Bodegraven

Nieuw gezondheidscentrum te Bodegraven
  • Bodegraven, Stationsplein 5
  • Gezondheidscentrum
  • Verkocht

Ontwikkeling appartementengebouw Homerus Gardens te Almere

Nieuw appartementengebouw aan de voet van het Homeruspark. Er worden 26 appartementen verdeeld over acht woonlagen gerealiseerd.
  • Almere
  • Appartementen
  • Ontwikkelingsproject

Ontwikkeling Pakhuysen en Little Amsterdam te Almere

Eigen ontwikkeling van ‘Pakhuysen' en 'Little Amsterdam’ in het Centrum van het Homeruskwartier te Almere Poort en bestaat uit 33 appartementen.
  • Almere
  • Appartementen
  • Ontwikkelingsproject