Beheer

Gedegen vastgoedbeheer

Beheer

Vastestate

Vivesta heeft ervoor gekozen het beheer van haar panden uit te besteden aan VasteState Vastgoedmanagement. Dit betekent dat VasteState voor huurders het centrale aanspreekpunt is voor alle administratieve wijzigingen en technische vragen.

VasteState is in 2007 opgericht in Rotterdam en heeft inmiddels ruim 3.400 vastgoedobjecten in beheer door heel Nederland. VasteState onderscheidt zich van andere vastgoedbeheerders door het volledig ontzorgen van haar opdrachtgevers en de persoonlijke aandacht voor haar huurders. Zij streven naar een duurzame relatie tussen huurder en verhuurder omdat zij geloven dat wederzijdse betrokkenheid het beste is voor alle partijen.

Zoals hiervoor is aangegeven is VasteState het centrale aanspreekpunt voor alle administratieve wijzigingen en technische vragen. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met de servicedesk van VasteState. VasteState beschikt over een servicedesk die geopend is op werkdagen van 07.00 uur tot 18.00 uur. Hier kunt u terecht voor al uw vragen met betrekking tot uw huurovereenkomst, onderhoud, storingsmeldingen en aanverwante zaken. De medewerkers van VasteState staan voor u klaar voor al uw vragen en opmerkingen.

Contactgegevens

T 0900-1402
E servicedesk@vastestate.nl
Whatsapp 06-1528 8190 (alleen voor foto’s en bijbehorende tekstberichten)

Buiten kantooruren is Vastestate op bovenstaand telefoonnummer alleen bereikbaar voor calamiteiten.