Van specialistisch advisering
tot praktische ondersteuning

Advies
De meerwaarde van Vivesta ervaart u onder meer bij de aan- en verkoop van vastgoed. We behartigen uw belangen in financieel, fiscaal en juridisch opzicht. Daarin gaan we tot het uiterste. We optimaliseren bijvoorbeeld niet alleen contracten, maar regelen ook de financiering (we genieten het vertrouwen van een groot aantal geldverstrekkers).

Bij de verwerving van vastgoed verzorgen we naast de gehele procedure ook het due diligence onderzoek. We beoordelen vastgoedbeleggingen, construeren consortiums en werken complexe, vastgoedgerelateerde vraagstukken uit.

Beheer
Daarnaast bieden we praktische ondersteuning in het beheer. We verzorgen de administratie van het vastgoed, beheren de debiteuren en brengen rapportages uit. Enerzijds hebt u geen omkijken naar de financiële zaken, anderzijds hebt u veel beter inzicht in het rendement op uw investering. Opleveringen verzorgen, inclusief de opleveringsrapporten, een Vereniging van Eigenaren opzetten, het zijn taken die we graag voor u uitvoeren.

Naast het administratieve beheer verzorgen wij ook het technische beheer van uw vastgoed. Wij zijn een vast aanspreekpunt voor uw huurders wanneer zij storingen hebben of gebreken constateren. Een aantal zaken die standaard bij ons technische beheer horen, zijn ondermeer: het bijhouden en beoordelen van onderhoudscontracten, het coördineren van het klein en dagelijks onderhoud en het controleren van de uitvoering van werkzaamheden waarvoor opdracht is gegeven.

Met al deze diensten hebben we maar één doel voor ogen: u helpen uw investering in vastgoed te verzilveren op een verantwoorde wijze. Afhankelijk van wat u wilt gericht op duurzaam rendement óf een quick-win. Als ons specialisme u aanspreekt, maken we graag persoonlijk kennis met u om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken graag een offerte op maat die aansluit op uw vastgoedportefeuille!