Altijd een relatie met rendement

Ondernemen in vastgoed én anderen daarbij ondersteunen. Dat zien we bij Vivesta als onze missie. We doen dat op onze eigen manier. Met oog voor de lange termijn, gericht op duurzame relaties en op gezond rendement. Kopende en verkopende partijen kennen ons als een betrouwbare partij. Ondernemend als we zijn, hebben we snel ons plan helder en zijn we besluitvaardig.
Vastgoedeigenaren kennen ons als een betrokken partner, die zich sterk maakt voor een goed exploitatie. Een partner die houdt van korte lijnen en persoonlijk contact met eigenaren én hun huurders. In die sfeer van betrokkenheid werken we graag met u samen.

Ondernemen is het vermogen om kansen te verzilveren. Het is een professie, maar ook een spel. De voortdurende afweging van kansen en risico’s. Het hoort bij uw business en wij weten hoe het voelt. We hebben zelf ook een vastgoedportefeuille en participerend met risicodragend vermogen in verschillende ondernemingen. Dat is gemakkelijk praten voor u: we begrijpen uw afwegingen, belangen en gezichtspunten als geen ander. Vanuit welke discipline we ook zakendoen met u, we zijn voor u Vivesta. Altijd een relatie met rendement.